Tarkoitukseni on kuvata tänne lähinnä korujani ja muutakin käsillätehtyä.Tervetuloa siis katsomaan ja kommentoimaan!sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Tammikuun koruja

Aloittakoon tämä rannekoru blogini. Ihastuin itse noihin värjättyihin säröakaatteihin. En halunnut kovin paljon muuta härpäkettä mukaan, joten korussa helmet kaksinkertaisena, välissä pienet hopeahelmet ja ihanaa hopeasydänketjua.
Tämän korun tein Helmetti-foorumin tammikuun teemakoruksi. Rouheita karneolihelmiä ja hopeaa.

Taputan kyllä itseäni päähän, kun olen saanut tämän blogin pystyyn. En todellakaan ole mikään tietsikkahirmu, ja olin jo antaa periksi eilen, kun tuntui etten tajua mitä pitäisi tehdä. Sisuuntuneena aloitin pari kertaa uudestaan tänään ja tässä nyt on sitten tulosta.
Haaveilen tosin omannäköisestä blogista, mutta kaikki aikanaan. Tähän on jo tuhraantunut paljon koruiluaikaa, iik.

Helmikuussa alkaa Helmetissä tempaus ÄHH eli Älä Hilloa Helmiäsi. Tarkoituksena on tehdä koru päivässä, mutta sanktioita ei tule jos ei onnaa. Olen niin hyperhyvä ostamaan noita korutarvikkeita, että tämä on hyvä haaste saada vähän varastoa pienenemään,  saada taas vauhtia koruntekoon ja käydä varastojaan läpi. Sitten voikin ostaa taas uusia helmiä ;) .
Tuo tempaus sai minut myös yrittämään tätä blogia aikaiseksi, sillä se on ollut jo aikaa mielessäni.
On ihanaa lukea muiden blogeja ja nauttia kauniista kuvista. Minulla on vielä matkaa ja oppimista näissä asioissa, mutta jostain täytyy alkaa. Minun alkuni on nyt tässä.

8 kommenttia:

 1. onnea uudelle blogille :) todella kaunis aloitus, varsinkin tuo alempi rannekoru on minun mieleeni :D

  VastaaPoista
 2. Onnea tosiaan blogillesi! Mukava nähdä ihania korujasi täälläkin :-)

  VastaaPoista
 3. Onnea uudelle blogille! Käyhän katsomassa myös Korukoplan haaste helmikuulle! http://korukopla.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. Onnea ihanalle blogillesi!

  Tykkään hirrrmuisesti karneolikorusta, vaikka myös säröakaattikoru on hieno.

  Halauksia,
  Helena

  VastaaPoista
 5. Ihanaa!! Onnittelut aloituksen selätyksestä :)

  VastaaPoista
 6. Onnea uudelle blogille, Sara. Tuo säröakaattikoru on mitä ihanin farkkukoru, toivottavasti saan sanoa näin. Karneolit ihan 'suussa sulavia'!

  VastaaPoista
 7. Sydämelliset onnittelut uudelle blogille!Mulla ei ole vielä sellaista...

  VastaaPoista
 8. Hei! Löysinpäs blogisi! :) Oletkin näköjään sen vasta perustanut, kuten minäkin (tunnistusvihjeenä: olen se tyttö punaisessa vakosamenttitakissa Kampissa lehtiä noutamassa viime vuoden elokuussa). :) Kiva nähdä sinunkin tekemiä koruja. Näyttävät hyvältä!

  VastaaPoista