Tarkoitukseni on kuvata tänne lähinnä korujani ja muutakin käsillätehtyä.Tervetuloa siis katsomaan ja kommentoimaan!tiistai 15. maaliskuuta 2011

Ystävät

Maaliskuuta jo eletään, ihanaa. Lumi sulaa pikkuhiljaa täällä ja linnut laulaa jo täysin rinnoin.
Helmikuisen ÄHHkäilyn jälkeen tuli pieni paussi koruiluun. Piti paikkoja vähän siivoilla, että löytää pöytätason taas. Ja löytyihän se sieltä viimein, ainakin kaistale, jossa mahtuu taas tekemään.

Löysin taas akaattirinkulat, jotka ovat odottaneet AHAA-elämystä ja arvoistansa paikkaa. Sitten ovat nuo aurinkohelmet, joita en myöskään ole saanut oikein kenenkään kanssa sopimaan. Niistä siis lähdin työstämään kaulakorua.


Mukana korussa myös pieiä pyriittihelmiä ja variskiitteja sekä hopeaa lankana ja valmisketjuna.

Olisin halunnut korusta jollainlailla vähän runsaamman. Paksumpi ketju olisi ollut yksi vaihtoehto, mutta tuo hopean hinta esti ne mietteet.
Toinen idea oli, että teen tälle korulle kaverin samaan aikaan käytettäväksi.Tässä sitten tuo kaveri. Ketjua tuplana, hopeaa ja ihanan ruttuisia vihreitä labradoriittejä vähän särmää tuomaan tuohon haaleaan kaveriinsa. Tämä on sellainen koru, joka toimii yksinkin.Tässä sitten ystävykset. Vaalea ja tumma täydentämässä toisiaan.
Yhdessä villit ja vallattomat!

8 kommenttia:

 1. Minun pieneen päähäni on kai joskus päntätty että jos koruja on useampia, ne varastaa huomion toisiltaan.. ei siltä näytä ainakaan tässä!! Erikoinen mutta toimiva yhdistelmä! :)

  VastaaPoista
 2. Hienon ahaan sai akaattirinkulat, mukava pari!

  VastaaPoista
 3. Ihanat akaatti rinkulat, tuollaisia en ole ennen nähnytkään. Tykkän satasella ja tuo alempi korukin on ihana. Labradoriitissa on jotain lumoavaa.

  VastaaPoista
 4. Nuohan sopii hienosti yhteen, vaikka en heti tajunnut, kun näin ne erikseen. Kaunis tuo labradoriittirykelmä.

  VastaaPoista
 5. Ihanat keväiset värit ensimmäisessä! Ja kyllä, hyvin käyvät ystävykset yhteen :) Tykkään!

  Kiva, että hektisen helmikuun jäljiltä löytyi pala työpöytää ja halu tehdä! :)

  VastaaPoista
 6. Tykkään tykkään, ihan täysillä :)

  VastaaPoista
 7. Onpa hurjan suloinen. Mielettömän hyvä väriyhdistelmä ja herkkä kokonaisuus. Nam!

  VastaaPoista
 8. Villit ja vallattomat on kyllä mieleeni;) ja väriä ei puutu. Kävin myös haasteriipustasi katsomassa ja jotenkin oli näköisesi. hieno lamppuhelmi:) teetkö helmiä tilauksista?

  VastaaPoista