Tarkoitukseni on kuvata tänne lähinnä korujani ja muutakin käsillätehtyä.Tervetuloa siis katsomaan ja kommentoimaan!sunnuntai 24. huhtikuuta 2011

Koruntekoa pääsiäisenä

Kevän on ollut yllättävän rankka minulla kaikin tavoin. Niinpä en ole saanu korujakaan miettimisastetta pidemmälle. Myös koruilupöytä huutaa siivoojaa.

Pääsiäiseksi olen yrittänyt priiffata itseäni vähän järjestelemään koruntekotilaa ja itse koruilua.
Tykkään kyllä toisaalta, että kaikenmoista materiaalia on esillä ideoita ja inspiraatiota tuomassa.... siksi se pöytä ei kai koskaan ole kovin siisti, vaikka tarvikkeille on olemassa omat laatikkonsa.

Lähinnä olen saanut aikaiseksi ihan peruskoruja:


En ole suuri Swarovskien fani, enkä niinollen osaa niitä oikein hyödyntää. Harakka minussa osteskelee niitä kuitenkin tasaisin väliajoin.
Välillä siis yritän saada niistä jotain aikaiseksi. Tässä mukana myös hopeaa ketunhäntäpunoksena ja kalalukkona ja -charmina.
Toinen perusrannekoru, joka on odottanut kauan valmistumistaan. Värjättyä magnesiittia ja hopeaa. Charmina itseoikeutetusti snautseri kunnianosoituksena edesmenneille karvakuonoilleni <3 !

Tämän ihanuuden (ilman helmiä) ostin Akvamarinilta : http://akvamarinkoru.blogspot.com/ . Kuvaaaja ei ole osannut työtään, mutta selvennettäköön että riipus on hyvin tarkkalinjainen ja selkeä.
Paineet olivat aikamoiset, sillä riipus itsessään on niin ihana, etten halunnut pilata sitä epäonnistuneella kaulanauharatkaisulla.
Päädyin sitten värejä toistavaan melko yksinkertaiseen kivihelmiketjuun ja patinoin sen.
Tässä tulos:Materiaaleina hopeaa, hematiittia, magnesiittia, akaattia, krysopraasia ja variskiittia.


Pääsiäissunnuntain loppukevennykseksi vielä Myyrä ja korvikset!

Hyvää pääsiäisen jatkoa kaikille!

9 kommenttia:

 1. Ihana tuo koru, missä on akvamarinilta ostettu riipus!! Et todellakaan ole pilannut riipusta, ketju on ihan loistava ja värien toisto onnistunut ihan mahtavasti! :) Noi aiempien korujen charmit on myös kivoja! :)

  VastaaPoista
 2. Minäkin tykkään kovasti tuosta kaulakorusta, värit toistavat upeasti riipusta! :) Ja upea on myös tuo punottu ketju! Toivottavasti edessäsi on kevyempi kevät tästä eteenpäin. <3

  VastaaPoista
 3. Samaa mieltä kuin Miina. Värientoisto varsinkin on upea ja kokonaisuudesta tulee mieleen juurikin pikkulinnut ja kevät.

  VastaaPoista
 4. Minulla taitaa olla samanlainen rakkaus-/ vihasuhde swaroihin kuin sinullakin. hamsteri kun olen, niin ostan ja sitten hilloan niitä:)
  Tuo talitinttikoru on ehdoton ja niin suloinen riipuksineen. Tykkään myös, että tässä korussa on tuo patina ollut ihan ehdoton lisä! Värikkyys on myös makuuni ja tuo nuo tintin värit hyvin esiin. Ihastuttava koru, kertakaikkiaan!

  VastaaPoista
 5. Nuo kaksi ensimäistä rannekorua on ihan mahdottoman kauniita!! Tykkään hurjasti!

  Toivon mukaan paljon parempaa kevään jatkoa! :)

  VastaaPoista
 6. Voi miten upea kaulakoru!
  Ihan mahtavat kivi- ja väriyhdistelmät ja tuo patinointi tosiaan on piste iin päälle.
  Muistokoru koiralle on kaunis!

  VastaaPoista
 7. Saran korut...tykkään! Toivottovasti kesä jatkuu paremmissa merkeissä, et jaksetaan taas elokuussa hoppeeta työstää. Voi hyvin !

  VastaaPoista
 8. Ihana idea tehdä amulettirenkaasta lukko ja kaikki muutkin sun korut ovat kauniita.Tämän päivän koiranpentu oli meidän Taran rotua,harmi,ettei olla nähty sitä nuorena.Hyvää vappua!

  VastaaPoista
 9. Talitinttus♥ Ja kaikki♥
  Rutistus ja parempaa oloa!

  VastaaPoista