Tarkoitukseni on kuvata tänne lähinnä korujani ja muutakin käsillätehtyä.Tervetuloa siis katsomaan ja kommentoimaan!torstai 26. heinäkuuta 2012

SELITTELYN MAKUA....

Huomaan kyllä, että taukoa korunteossa on ollut :( . Nyt kun saan aikaiseksi jotain , niin malttamattomuus iskee ja jälki on sen näköistä. Ketuttaa !!!

Miksei aina vois mennä kuin Strömsössä, häh ! Miksi meikäläinen, horoskoopiltaan rapu, kyntää meren pohjamutia pitkin, kun eräät tuskin koskettavat meren kirkasta aallokkoa kiitäessään auringon kilossa......

No, nyt kaiketi sappeni kiehui yli koettaessani kuvata juuri tehtyjä korvakoruja.
Korvikset ovat olleet tekolistalla aikamoisen kauan ja nyt sain voimia tehdä ne.
Kuvaus ei  taaskaan  onnistunut. Ihanaiset helmet nappasivat aina valon jostain ja kuva epäonnistui. Kun sain näpättyä jonkinlaisen kuvan,  näin kuinka huonosti olin työni tehnyt. Voi veturinkuljettaja !
Jos joku vielä väittää, että nämä korvikset ovat eripituiset, niin........ on oikeassa ;) .

Eivätkä sitten ole joulupallot!Huonekuusessa roikkuvat siis lucitehelmet kera hopean ja sitriinitippojen.Nyt sain myös viimeistellyksi keväällä hopeakurssilla tekemäni rannerenkaan. Sen esikuva on löydetty Suomesta, mutten nyt muista mistä ja milloin.
Sen verran ajattelin kuitenkin kunnioittaa "suomalaisia sukujuuria", että laitoin härpäkkeiksi leopardijaspikset, jotka muistuttavat  ihan tavallisia kivenmurikoita. Siis ettei timangit kiillä.
Millisestä hopealangasta useampaan kertaan kieputeltu ja kalotit juotettu.
Välit patinoitu O.O ( kuivat silmäparat) pienellä pensselillä.


Kiitos taas että sain "avautua". Oikein helpotti, heh.

11 kommenttia:

 1. Elämä on harvoin helppoa, mutta kovien aikojen jälkeen kaikki tuntuu sitten aikanaan jopa paljon paremmalle. Silloin näkee asiat selvemmin ja on näkemystä mihin verrata.
  Toivon hartaasti niitten parempien aikojen olevan ihan ovesi takana odottamassa. Halaus sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Näinhän se on ja samaa toivon sinulle <3 .

   Poista
 2. Hi, vai 'avautua' :-D Kuule, luulen että kaikilla on niitä kyntämisvaiheita, ei vaan oo rohkeutta sitä julkisesti myöntää <3
  Joka tapauksessa, rannekorussa aivan upea malli, voi että tuollainen kiehtois tehdä, minkävahvuisia lankoja käytit ja pehmeinä vai puolikovina vai?? Tuskin teen, mutta uteliaisuuttani aina kyselen näitä teknisiä tietoja ;-))
  Tykkään todella paljon tuosta jaspiskivestä myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tästä blogista ole tarkoitus tulla mikään "voi minua raukkaa"- jatkokertomus. Nyt vain rupeaa löytymään uskallusta olla omanlaisensa, ainakin ajoittain ;) .

   Rannerenkaassa käytetty 1 mm puolikovaa lankaa. Kieputteluiden välissä kannattaa kyllä pehmentää lankaa, on helpompaa jatkaa sitten punomista.
   Kuparilangasta tulee myös upea tällä mallilla!

   Poista
 3. Kaunista työtä ja lopputulos kaunis myös molemmissa. Niinhän se on, ettei aina jaksa. Sitten taas tulee valmista ihan liikaakin ,mihin niiden kanssa joutuu. Mulla on se ongelma, että pää on täynnä ideoita, mutta aika loppuu kesken, kun ei voi enää yöllä pakertaa. On herättävä pojan asioita järjestelemään ja avaamaan ovea kotisairaanhoitajalle jjne. Mutta jospa taas jonkun päivän pyhitän pelkkään koruiluun.
  Siinä jatkokertomusta minultakin, hyvä kun avasit pään:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eila. Tuo on minunkin ongelmani korujen kanssa, eli mitä niillä teen!
   Kun aloitin korujen tekemisen niin käyttö loppui. Tärkeimmäksi nousi tekeminen. Ei ole oikein voimia panostaa minkäänlaiseen myyntiin ja tekeminenkin on välillä satunnaista.
   Ideoita tosiaan on, mutta minulla taas tokkii toteuttamisessa.
   Ota itsellesi aikaa, tiedät että se on tärkeää jaksamisen kannalta.
   lisi mukava nähdä korujasi!!

   Poista
 4. Minusta nuo kaikki on tosi hyvin tehtyjä ja aivan hurmaavia! Tervetuloa takaisin! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Akvamarin. Ihanaa kun olen taas päässyt jatkamaan blogia ja erityisen iloinen olen siitä, että jaksatte kommentoida <3.
   Se tarkoittaa samalla myös korujen tekemistä ja vuoropuhelua muiden koruntekijöiden kanssa; mukavaa terapiaa arkeen.

   Poista
 5. Kauniita koruja sinulla täällä. Tykkään erityisesti noista korviksista, sitriinipisaroista ja niiden kiinnityksestä :)

  VastaaPoista
 6. Kiva kun löysit blogiini:)Käyhän toistekin!

  VastaaPoista
 7. Wau,innotaviinen keksintö laittaa tonne päätykalotteihin "härpäkkeet".Hieno.

  VastaaPoista