Tarkoitukseni on kuvata tänne lähinnä korujani ja muutakin käsillätehtyä.Tervetuloa siis katsomaan ja kommentoimaan!keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

SINISET KORVAKORUT

Kevätilmoja kovasti odottelen. Posti tuo kukka- ja taimiluetteloita, mainokset ovat pullollaan kevään "trendejä". Sää ei moisesta mainostamisesta hetkahda vaan elää omaa elämäänsä.
Onneksi kevät kuitenkin tulee, ennemmin tai myöhemmin :) .

Vauhdittaakseni kevään tuloa, tein siniset korvakorut, kivinä dumortieria.  925- ja 999- hopean patinoin siten, että värityksestä tulisi tuollainen vintagetyylinen, ajan patinoima. Kun sekoittelee eri hopeapitoisuuksia niin tuo patinointi tuo monivivahteisempia värejä koruun. Korun hopeariipus omatuotantoista hopeasavileipomusta.Taustakuvituksena Göran Schildtin kuva kirjasta "Daphne kuudessatoista maassa". Eli josko sekin auttaisi kevättä tulemaan!

Aurinkoisia päiviä t. Sara


8 kommenttia:

 1. On niin mahdottoman kauniit ja taitavasti tehty riipuksetkin:)

  VastaaPoista
 2. Ihanat korvikset!Meri,meri...Tänään on jo kevätpäivän tasaus.

  VastaaPoista
 3. kauniit ovat korvikset, ja ihan totta merenranta aaltojen tuomine löytöineen noista tulee mieleen :)

  VastaaPoista
 4. Sais se kevät tulla jo minunkin puolestani. Olis harjoittelu ja opiskelut taas takana pariksi kuukaudeksi. :) Korvikset on kyllä tosi ihanat, sinisen sävy aivan täydellinen :)

  VastaaPoista
 5. Vanhoille näyttävät, nam!Tuo korvisten riipuosa on todella ihana! Tykkään tuollaisesta hieman vanhanoloisesta kuvioinnista, se voisi olla vaikka mistä!

  VastaaPoista
 6. blogissani olisi sinulle jotain :)

  VastaaPoista
 7. Ihanat vintaget <3
  Jatka ihmeessä ainakin kuvien jakamista täällä :)

  VastaaPoista
 8. Oi että. Pakko tulla nyt tänne kommetoimaan, kun ole näitä kyllä käynyt ihailemassa, mutta kommentointi oli jäänyt vain omaan päänuppiini. Ihanan ihanat niin kuin tuo edellisen postauksen kaulakorukin. Oot sä taitava.

  Niin ja kiitos viimeisestä! Oli niiiin mahtavaa tavata sut!

  ps. Jos haluat lukijaksi mun tylsään (avainnauha:D)blogiini, klikkaapa nimeäni ja "käy kylässä".

  VastaaPoista