Tarkoitukseni on kuvata tänne lähinnä korujani ja muutakin käsillätehtyä.



Tervetuloa siis katsomaan ja kommentoimaan!



sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

ELÄMÄÄ

"Ihmisen mieltä ei voi pakottaa: sitä suojaavat ahdistus, ujous, ikävystyminen, laiskuus, kipu ja kiukku. Niitten takana se on suojassa loukkauksilta ja vapaa."
                                                                               EEVA KILPI


Elämäni iltäpäivä ei suju käsikirjoitukseni mukaan. Toiseksi käsikirjoittajaksi on kutsumatta, hmphöh, tullut pitkäaikainen masennus, joka on todellinen energiarohmu!

Mieleni minun tekevi tehdä kaikenlaista kivaa vaan käytännössä uin kuin täi tervassa.
Mutta hyviäkin uutisia, tämä on parantuva sairaus, tyylipisteitä vain  ei jaeta, mutta eteenpäin mennään vaikka kontaten.

Koruja olen tehnut harvakseltaan, mutta kovin luovista tuloksista en voine hehkuttaa.
Olen kompensoinut tätä (naisten tapaan??) korutarvikkeiden runsaalla ostolla ;) . Eipä lopu ainekset sitten kun "hengen hanat aukeaa".

Mutta elämäähän tämä on.





Joitain koruja, Jossa lähinnä kauniit helmet ovat pääosassa:

 Luonnossa todella kauniin värisiä simpukkahelmiä. Halusin niiden tulevan muotoineen esiin ilman muita hörsäkkeitä. Välissä pieniä hopeapallosia.
 Olen aina rakastanut akvamariinin sinistä kivenä. Ihanan isot 10mm helmet ja lisänä pienet ioliittirondellit sekä hopeaa.


 Nämä pitkulat taisivat olla akaattia. Rakkautta ensisilmäyksellä <3. Kuvan värit jäivät vähän pliisuiksi (ai mikä kuvankäsittely ?!). Lisänä Balin helmiä, hopeaketjua, aurinkokiveä ja riipuksena ihana puukala. Riipuksen asetteluun en ole tyytyväinen, vaikka kala uikin kaulassa hienosti yläjuoksulle. Fundeerataan uutta ripustusta. Saa esittää ideoita!



Vielä viimeiseksi pientä kesäistä kokeilua nahkanauhan kanssa. Helmet ovat mv-helmiä, isoreikäisiä.
Parempiakin kuvia oli, mutta halusin kimalaisen mukaan kuvaan. Koru kun ei ole mikään erityinen.

Voikaapa kaikki hyvin ja nauttikaa kesästä.
(Ahkerasti olen lukenut ja nauttinut blogeistanne, mutten ole saanut kirjattua itseäni sisään jättääkseni viestiä. Vaikka olen mielestäni kirjautunut sisään niin se herjaa ja viestini häviävät bittiavaruuteen.....)


12 kommenttia:

  1. Voi Sara! Toivon sinulle kaikkea hyvää ja voimia pyristellä irti masennuksesta. Kyllä sieltä pois pääsee, aikanaan, mutta voimia ja aikaa se voi viedä. Mutta älä menetä toivoasi!!! Ja korujen tekeminen, niin, toisaalta se on mitä parhainta terapiaa, mutta siihenkään ei passaa itseään, ainakaan tietyssä vaiheessa, pakottaa. Nauti kesästä, nauti elämän pienistä iloista, ja ole itsellesi armollinen. <3

    Kauniita koruja kyllä olet tehnyt, masennus ei noista läpi paista millään. Akvamariini on myös mun mielestä aivan ihana, ja tykkäänkin tuosta rannekorusta. Mutta voiton vie tuo kalakoru - se on suloinen <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinhän se on Paula, ihan oikeassa olet.
      Kannustaa kovasti kun jaksoit laittaa viestiä tänne!
      Kalariipus on afrikkalaista käsityötä, bongasin sen maahantuojalta ja tykkään siitä tosi paljon. pitkät helmet olivat myös suosikit heti kun näin ne.

      Poista
  2. voi, kaikki sinun korusi ovat taas niin kauniita. minun täytyy tunnustaa,että samaa vikaa tuon materiaalin oston suhteen - joskus tuntuu että mitä vähemmän tulee tehdyksi, sitä enemmän ostan helmiä ja muuta ihanaa... akvamariini-rannekoru nousee suosikikseni tällä kertaa, mutta tykkään myös kalakorusta - nuo pitkulahelmet on todella kauniit :) voimia täältä yritän sulle lähettää, masennus on ikävä seuralainen ja sitkeästi se pitelee ihmisestä kiinni, mutta niin kuin sanoit, se on voitettavissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. on aina mukavaa kun näinkin pitkän ajan kuluttua joku jaksaa kannustaa.
      Nuo pitkulahelmet makasivat puolisen vuotta korupöydälläni, kun en keksinyt miten saisin helmien ihanuuden esiin. tuli sitten aika simppeli koru kun halusin jo helmet kaulaan ;).

      Poista
  3. Aivan ihania koruja olet tehnyt. Aina ja nyt. :) Olen kans tosi huono kommentoimaan, vaikka blogeja selailenkin välillä. Tahdon vain jumittua tiettyihin blogeihin, vaikka kommentoitavaa olisi monellekin. Jaksamista ja voimia sinulle toivon todella. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Suntsa. Sinusta välittyy jotenkin niin pirteä fiilis, joten oli kiva kun jaksoit nyt kommentoida <3 .

      Moni tekee niin ihania koruja ja muita ihanuuksia, että saisi tosiaan istua koneen ääressä monta tuntia päivässä kommentoidakseen kaikkea.
      Välillä minulla tosiaan oli vaikeuksia kommenttien kirjautumisessa, joten sekin lannisti.

      Poista
  4. Ihanuus-helmiä!!!! Kalaan ja akaatteihin rakastuin <3
    (Kokeile, miltä kala näyttäisi ohuen nahkanauhan pätkällä 'huolettomasti solmittuna' :-D Ei tiiä jos ei kokeile, tää on vain ehdotus kun pyysit.)

    Ja oikein voimahali sulle <3
    -Tiesitkö, että oranssi väri vaatteissa ja asusteissa karkottaa masennusta; siksi mulla on pimeään vuodenaikaan oranssi huivi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun ehdotit, vois hyvinkn toimia. jotai pidempää olin itsekin ajatellut :).

      Katselin juuri äsken sinun ihanaista Higgins-vaikutteista kaulakorua ja päätin kaivaa oranssit helmet taas esiin korusi innoittamana.

      kiitos Mags!

      Poista
  5. Minäkin tulla tupsahdin tänne blogiisi Magsin blogin innoittamana. Tuo sinun alkutekstisi oli aivan kuin minun kirjoittamani. Kauniita koruja olet tehnyt ja tarvikkeiden hankkiminen on tosiaan yksi tärkeä osa koruilua, josta saa myös mielihyvää.
    Itse olen viimeaikoina hamstrannut kortti-yms tarvikkeita odottamaan toivottavasti joskus tulevia innokkaampia aikoja. Hyvää kesää sinulle. Eila ( siis Helmetin hopea )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eila, meillä on siis tuo korttipuolikin yhteistä. Hamstrannut olen minäkin aikamoisesti ja jonkusen vähemmän tyydyttävän olen aikaiseksi saanut. Siis parempia aikoja odotellen. Lämpimästi toivotan myös sinulle noita mukavia ja innokkaita aikoja ja hyvää kesää!

      Poista
  6. Voimia sulle ja teet koruja milloin huvittaa, pakottamalla ei tule mitään. Itse olen masennuksen vuoksi pitkällä sairauslomalla ja korujen tekeminen on mulle terapiaa: saa olla vaan omissa ajatuksissaan ja katsoa,mitä tulee. En juurikaan suunnittele korujani, teen helmi helmeltä ja kivi kiveltä ja lopputulos on aina yllätys.
    Mun voimat riittää tällä hetkellä juuri koruiluun ja sitten pyykin pyörittäminen, pojan hoitaminen ja siihen liittyvä paperityö vie kaikki mehut.
    Lokakuussa sitten olisi suunnitelma aloittaa osa-aika saikulla työnteko, toivottavasti onnistuu. Ota hetki kerrallaan ja muista että et ole yksin♥

    VastaaPoista
  7. Kolme viimeistä olivat mun suosikki ja ampiasenkin olit saanut ikuistettua,onneksi se ei pistänyt sinua!Täytyy mennä ostamaan oranssi huivi marraskuun pimeitä aikoja varten,mulla on ollut kaksikin.Tai tehdä esim luonnon karneolista koru.Kiitos vinkistä,Mags.Ja Saralle halauksia.

    VastaaPoista