Tarkoitukseni on kuvata tänne lähinnä korujani ja muutakin käsillätehtyä.Tervetuloa siis katsomaan ja kommentoimaan!sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

http://www.youtube.com/watch?v=9FTxz6uQ9xA  Siis kyllä tämä talviuninenväsynyt elää vieläkin
:-) . Hei vaan !!

Talvella pimeys karkoittaa kaiken aktiivisuuden ja suklaa maistuu.  Vuosi on muutenkin alkanut surullisissa merkeissä. Appeni kuoli yllättäen ja sillä on suuri merkitys arkeemme tällä hetkellä.

Puolivalmiita koruja on nurkat täynnä ;) ja helmiostoksia tehty niin että hävettää, kun ei saa entisiäkään tekeleitä valmiiksi.

Mutta tässä nyt vihdoin joitain koruja vuodenvaihteen tienoilta:

 Kävi vuoden lopulla Hopeasavi 1. sertfiontikurssin ja tämä riipus korussa oli toinen lopputyö (kotona tehtävä). Ontto sisus, riipuksessa piti olla myös lenkki, paikka puoliporatulle helmelle, kiiltävä ja matta pinta, pursotinsavea (minulla toisella puolella) etc. Eli aika paljon yhteen riipukseen. Tätä sitten vääntelin kera sormuksen joulukiireissäni moneen kertaan. Onneksi kuva on armelias aloittelijalle, hih! Kivinä lapis lazulia, korallia, sitriiniä . Noista pitkistä keltaisista en ole varma, lienevätkö jadea?


 Tässä korussa ei paljon taitoa tarvittu, mutta rakastuin helmiin ja lukkoon heti nämä nähtyäni. Luonnossa helmissä on vieläkin vivahteikkaampi väri ja koiralukko ehdoton, jesh! Lempikoruni nykyään juhlissa.

Pitihän minunkin saada oma pöllökoru. Aikoinan jo ostettu pöllö-riipus löysi kaverikseen tuliakaatit ja simppeli koru hopeineen ja swaroineen oli valmis. Nerfiittijadepöllö.


Peukut pystyyn jotta meikäläisen korurintamalla tapahtuisi positiivistä aktivoitumista.

Hyvää sunnuntaipäivää kaikille!

7 kommenttia:

 1. Täällä on peukkuja pidettykin jo! Aurinko on ehdoton elämän edellytys, todettiin juuri 80-vuotiaan äitini kanssa!
  Korut: ihanat; hieno tuo hopeasaviriipus ja koko koru! Makeanvedenhelmet namuset ja lukko ehdottoman mainio, tykkään paljonpaljon :-) Ja pöllö on mun lempiväriä.

  VastaaPoista
 2. kaunis kaunis hopeasaviriipus, iloinen koknaisuus :) ihana koiralukko, ja tämä koru on ielestäni rauhallisen tasapinoinen:) ja pöllökoru - upeat värit, hieno koru :)

  VastaaPoista
 3. Hienoja koruja oot saanu aikaiseksi joka tapauksessa (enemmän kuin mä, jonka täyty ruveta kuvailemaan vanhoja, kun mitään ei synny, paitti kauheet helmiostokset :D).
  Kaikki nämä korut omalla tavallaan ihania. Tuo koiralukkokoru olis mun. Mistä tommosia koiralukkoja löytyy?

  Talven pimeys tuppaa uuvuttamaan. Mulla on sitä vikaa. Kevät tuo toivon.

  VastaaPoista
 4. Kiitos ihanat naiset! Suntsa kyseli koiralukosta. Ostin sen ystävältäni, joka oli tuonut tasan 2 kpl ulkomailta, toisen itselleen. Suntsalle, hengenheimolaiselle, tsemppiä!

  VastaaPoista
 5. Ihastuttava satsi kauniita koruja, koiralukko on tosi kiva! Iso peukku sulle, että saat koruja aikaiseksi!

  VastaaPoista
 6. Kaikki ovat kauniita, ekassa on niin ihanan piristävät värit ja hieno riipus, ja olen täysin samaa mieltä tokan korun helmistä ja lukosta, aivan ihania.

  VastaaPoista
 7. Kiitos Eila, peukut näyttävät toimivan, sillä puolivalmiiden suma purkautuu hiljalleen :).
  Solelle myös kiitokset kannustuksesta, nyt on kaikki tarpeen!

  VastaaPoista