Tarkoitukseni on kuvata tänne lähinnä korujani ja muutakin käsillätehtyä.Tervetuloa siis katsomaan ja kommentoimaan!tiistai 12. maaliskuuta 2013

RIIPUS, JOKA SAI VIHDOIN KETJUNSA

 Riipus on jo viime vuoden satoa. Hopealevyn pienistä jämistä sulateltu yhteen hieman muotoillen ja daideellisesti ;) lisätty puoliporattu MV-helmi. Ketjun ideakin oli jo valmiina, mutta en vaan saanut sitä tehtyä! Parempi kuitenkin myöhään kuin ei milloinkaan, hihii.


Korvikset tein silkasta ilosta saatuani kaulakorun valmiiksi piristämään kevään odottelua. Leikkautin tukkani lyhyeksi helmikuussa, joten näitä Tyrnin marjoja on kiva heitellä korvissa. MV-helmiä on vielä jäljellä, joten syntynee se rannekorukin jossain vaiheessa.

Hyvää mieltä kaikille tällekin viikolle t. Sara

10 kommenttia:

 1. Oih,näistä minä tykkään tosi paljon!!!
  Rannekorua odotellessa...

  VastaaPoista
 2. Hieno riipus! On kyllä daideellinen koru kaikkinensa :) Minäkin pidän roikkuvia korviksia enimmäkseen silloin kun on hiukset kiinni ja tulee "kalju olo" jos sivuilla ei roiku mitään. :D

  VastaaPoista
 3. Helmissä on hienosti yhteen sopivat sävyt ja mukavan kevyt tunnelma!
  Hyvä oivallus laittaa helmi tuohon kivaan riipukseen.

  VastaaPoista
 4. Jännittävä ja tosi kaunis riipus:)!

  VastaaPoista
 5. Eipä tule samanlaista riipusta joka likalla vastaan, ihana!

  VastaaPoista
 6. Tosi hieno riipus, upea kertakaikkiaan. Monasti jämäloorasta löytyy ne upeimmat elementit. Siis sikäli että on siihen silmää. Sinulla selvästi on!

  VastaaPoista
 7. hieno, kaunis, yksilöllinen, upea... :)

  VastaaPoista
 8. Siitähän tuli ihanan keväinen,tuo oli kyllä niin oiva idea istuttaa helmi,tuohon riipusksen.Muuten se olisi muistuttanut jotain uuden vuoden tinaa,nyt se on design.Ja ihana ketju,kevätmuotivärit myös vaatteissa.

  VastaaPoista
 9. Kiitos kaikille kauniista kommenteistanne! Kun omassa piirisä ei juuri ole koruilijoita, niin on mukava saada kommentteja ja muistutan, että niitä rakentaviakin otetaan oikein mielelläään vstaan ;) .

  VastaaPoista