Tarkoitukseni on kuvata tänne lähinnä korujani ja muutakin käsillätehtyä.Tervetuloa siis katsomaan ja kommentoimaan!perjantai 25. helmikuuta 2011

ÄHH 22. ja 23.

Koru päivässä saa jo minut hieman uupumaan, mutta hauskaa tämä silti on ja kun maali jo häämöttää niin periksi en anna!
Migreenikin on kiusaillut koko vkon. Onneksi aika lievänä, ei ole tarvinnut pimeässä maata.  Korunäpräily ei kuitenkaan paranna asiaa ja koruista ensimmäinen näyttääkin siltä, että se olisi tehty silmät kiinni :) .


runo: Saima Harmaja

---Tuon kieputtelutaidon haluaisin niin oppia ja tässä sitä opettelua nyt sitten on.
Oli tarkoitus tehdä sellaiset "huolettomat" kieputtelut, mutta niistä tuli kyllä huolimattomat kieputtelut.Onneksi pituuseroa on vain vajaat 2mm. Kuvassa näyttää siltä kuin olisi vähintään  1cm.
Opettelua..opettelua...

Muistaisin, että Magsilta olen hankkinut nuo suloiset peridootti korvisosat. Sirpalta taas on peräisin nuo huikaisevan ihanat pulleat kvartsibrioletit. 
---Minussa on paljon harakkaa. Kaikki mikä kiiltää on ihanaa. Kuitenkin pidän myös maanläheisistä väreitä ja niitä enimmäkseen käytänkin esim. pukeutumisessa.
Tuo harakka ilmestyy ainakin silloin kun saan Swarovskin kristallihelmiä eteeni.
En kertakaikkiaan voi olla ostamatta, ostan vähän sitä ja vähän tätä. Lopputuloksena riemunkirjava Swarolaatikko! 
Mutta koruissani en ole oppinut niitä juurikaan käyttämään. Nyt ajattelin selättää tuon asian. Rohkeasti kansi auki. Aikaa meni monta päivää, mutta sain sentään itseäni tyydyttävän korun aikaiseksi.

KULTAKALAT

Ruoriketjuun ujutin 3 Swarovskin kalaa ja vierelle linkitin pieniä swaroja jotta rannekoru olisi vähän täyteläisemmän näköinen. Valitettavasti en omista linnunjalkaranteita.
Huomionarvoista on myös se, ettei mitään härpäkkeitä riipu lukon vieressä. Olenkohan tulossa sairaaksi ;) .
Materiaaleina siis Swarovskeja ja hopeaa.                          Mukavaa viikonloppua kaikille <3 .

10 kommenttia:

 1. Kertakaikkisen ihana rannekoru! Runsas, muttei liian muhkea, säihkettä, mutta samalla rauhallinen ilme - upeaa! Minun ranteellani ainakin saisivat uiskennella ;-)
  Korvakorut ovat tosi keväiset, ja, korvissa ei moista pituuseroa edes huomaa!

  VastaaPoista
 2. Korvakorut on uskomattoman ihanat ja huolettomat ne on, juuri tuollaisena älyhienot.
  Peridiootti... no voi WAU.

  VastaaPoista
 3. Upea tuo swaroista tehty!! Mahtava oivallus juuri tuo ketju ja nuo kalat, toimii! :)

  VastaaPoista
 4. Korvakorujen väri on tosi upea! Tykkään!

  VastaaPoista
 5. Ensimmäinen kevätpäivä Oulussakin, linnut laulo aamulla kun lähdin kouluun..! ihanat korvikset joihin ensimmäisen kevätpäivän fiilis onnistuneesti vangittu! c(:

  VastaaPoista
 6. siitä se brioletti kiepsuttelu lähtee. Mulla menee brio kieputtelu monesti uusiksi ainakin toinen. Yleensä toinen onnistuu ja siinäpä haastetta saada samanlainen toinen onnistumaan. Joten harjoittelua tarvin miekin. :)Niin ja kuviahan tulee julki vain lopputuloksesta joten se hapuilu ei sillon näy. :) Kauniit on ja tuo rannekoru on upea, kaikki kohdillaan. kannatti kypsytellä kun lopputulos on tuo!

  VastaaPoista
 7. Ihanaiset korvikset! Tuo vihreä väri on kuin tehty noihin korviksiin :) Ja kieputtelut näyttää hienolta! Tulee jo ihan kesä mieleen noista korviksista!

  Harmaja myös <3

  VastaaPoista
 8. Ihanat!
  Erityisesti kevätpäivä <3 peridootti <3

  VastaaPoista
 9. En ole hetkeen taas ehtinyt blogeissa kiertää, tänne on tullut mahdottoman ihania juttuja! Tykkään kovasti kieputuksista, edellisen postauksen hempeä rannekoru on ehdottoman ihana, samoin tämä rannekoru. :)

  VastaaPoista
 10. Ihastelen rannekorua jo ties miten monetta kertaa - odottelen haastekoruasi malttamattomana ;-)

  VastaaPoista