Tarkoitukseni on kuvata tänne lähinnä korujani ja muutakin käsillätehtyä.Tervetuloa siis katsomaan ja kommentoimaan!lauantai 12. helmikuuta 2011

ÄHH jatkuu, eli 10.,11. ja 12. koru

Torstain ja perjantain korut ovat korviksia.
Vasemmanpuoleisissa valmiisiin hopealinkkeihin lisätty kieputellen rutiilikvartseja ja lempikiveäni sitriiniä. Rutiilikvartseja minulla oli 5 kpl ja 4:stä meni tuo 0,5 lanka läpi, siis pientä onnenkantamoista mukana. Edes joskus ;) . Nuo sitriinit ovat tuollaiset epäsäännölliset monikulmiot. Laiskana ajattelin, että aika saa patinoida nuo kieputukset. Kivet hillolaarista!

Tuota kieputtelua en ole harrastanut juurikaan, vaikka rakastan kieputtelukoruja. On suoraan sanottuna jänistänyt omat taidot. Ei nuo korviksetkaan hetkessä syntyneet minulta.
Tunnen siis entistä suurempaa kunnioitusta tuolaisten korujen tekijöitä kohtaan.
Harjoitellaan, harjoitellaan edelleen :) .

Oikeanpuoleiset ovat arkiroikottimet. Materiaaleina magnesiitikivet ja hopea. Nuo sydämet ovat mukavat siitä, että kuvio on molemminpuolinen. Väriä tämä kuvaaja ei saanut tallennettua niin punaiseksi kuin oikeasti ovat.Nämä akaattikivet "säästyivät" varmalta hilloamiselta.  Ovat tänä vuonna hankittuja ja tietenkin vielä pöydällä ihasteltavina, joten nappasin ne ennen kuin olisivat joutuneet NERIK-laatikon uumeniin.

Koska pidän helmien kuvioinnista ja värityksestä niin lisäsin vain Swaroja väliin ja killuttimeksi.
Harakka sisälläni halusi lisätä hopeahörhöä riippumaan, mutta tällä kerralla sain sen vaiennettua. Työvoitto, josta olen tyytyväinen !

8 kommenttia:

 1. Ootko tehnyt itse tuon killuttimen esim lasinsulatuksessa?

  VastaaPoista
 2. En,se on Swarovskin tavaraa :) .

  VastaaPoista
 3. Hienostihan nämä kieputtelut sujuvat!
  Rannekoru on ihana!

  VastaaPoista
 4. Onpa kivoja korviksia, vasemmanpuoleiset veivät sydämeni! Kieputtelussa tosiaan harmittaa kun monissa helmissä on niin pienet reijät. Onneksi sinulla kävi tuuri! Rannekorukin on nätti. :)

  VastaaPoista
 5. Korvikset nam! Silmäni iskeytyivät oitis tuohon rannekoruun, erittäin mun mieleen! <3 Tykkään!!

  VastaaPoista
 6. Täällä on kyl niin hienoja ÄHH-juttui, ettei näistä ossaa päättää mikä on hienoin..

  VastaaPoista
 7. Siis mulla on just noista sitriineistä korvikset, pikkuiset, suloiset, aivan ihania kiviä ja käy ylen hienosti rutiilikvartsin kanssa!
  Mistähän me ne on nerikoitu? Ehkä Sirpaleelta joskus, mut lisää halajaisin ;-D
  Ihana on rannekoru, upeat akaatit!

  VastaaPoista