Tarkoitukseni on kuvata tänne lähinnä korujani ja muutakin käsillätehtyä.Tervetuloa siis katsomaan ja kommentoimaan!keskiviikko 16. helmikuuta 2011

ÄHHkinät 13.- 16.

Jälleen hillohelmistä koruiksi-päivitystä :) .

--Tämä koru tehtiin keskimmäisen poikani rakkaalle. Nuo Lapidaliittijaspikset olin jo valinnut, mutta poikani halusi osallistua  suunnitteluun. (On hyvä ja ankara kriitikkoni.)

Ideana oli tehdä pitkä, yksinkertainen mutta monikäyttöinen helminauha. Lopputulokseen olimme kaikki tyytyväisiä.

ANNAN HELMET

Nuo isot akaattimöllykät jätettiin pois. Nauha on jaettu oikeastaan 4:ään osaan, eli yhdessä nejänneksessä vain onyxeja, toisessa vain Lapidaliittia ja kahdessa viimeisessä "häivyttäen helmet sattumanvaraisesti.

Näi sitä voi käyttää joko yksinkertaisena tai  kaksinkertaisena.  Joko  niin, että yksiväriset ovat edessä tai sekavärisenä. olipas monimutkaisesti selitetty yksinkertainen asia :) . Alustava piirros taustalla poikani, myös suunnitelma.)


--Toisen korun riipusosa on NEHIK-laatikosta, eli Näitä En Ikinä Halua Käyttää.
Toisaalta tuo hopeariipus oli monen työtunnin vaatinut yritelmä ja ensimmäisiä pienten kivien istutusharjoituksia. Kivien tarkoitus on esittää lapsiani: 2 spinelliä (pojat) ja granaatti (tytär).
Toisekseen suunnittelin riipuksen itse, ja sen kyllä huomaa :), suhteet ovat päin pe..täjää!!


LAPSET MAAILMALLA

Siinä se nyt sitten kuitenkin on valmiina koruna. Ketjun tein hopeasta, onyxista ja ketjun alussa myös 2 granaattihelmeä.


--Sitten Nerik-laatikolle:


SINISTÄ JÄÄTÄ

Kyaniitit ovat jo pitkään odottaneet korviskoukkuja. En vai oikein löytänyt niille kaveria. Hillolaatikosta sitten sattui sormiini nuo viistehiotut pienet pyriitit, jotka eivät vie liikaa huomiota kauniista kyaniiteistä, mutta ovat mielestäni sopivan "arvokkaat" kumppaniksi.


--Viimeisenä tältä erää arkinen kesärannekoru. Olen aikaisemmin tehnyt hyvin vähän vaijerikoruja, mutta tämän tempauksen aikana haastanut itseäni myös uusiin juttuihin. Vaijerikoruista onkin tullut yksi suosikeistani tällä hetkellä. Korallit kuuluvat automaattisesti minulla omaan hillolaatikkoon, isoon ;) .


PUNAINEN MAJAKKA

Materiaalit hopea, koralli ja imitaatio-opaali, eli lasia.


--Loppuun vielä viimevuotinen lasinsulatuskokeilu. Vähän vasta tätä hommaa harrastanut.


16 kommenttia:

 1. Tuo lapset maailmalla on niin suloinen =) Itsellä vielä lapset kotosalla, joten en tuollaista vielä tarttisi, mutta ideana painan mieleeni sitten kun aika heidänkin on aloittaa se oma elämänsä *yhyy* Mutta siihen on vielä REILUSTI AIKAA, mutta menee se aikakin NOPEASTI =´)

  VastaaPoista
 2. Tuo tekemäsi riipus on persoonallinen ja ihana, pidän kovasti!

  VastaaPoista
 3. Kiva idea tuossa Annan pitkässä helminauhassa. Poikasi on selvästi tullut äitiinsä mitä taiteellisuuteen tulee.
  Ihanan symppis on myös tuo "lapset maailmalla". Ja taatusti aikas suuritöinen. Itse en edes haaveile moisesta. Hienoja ja persoonallisia koruja kaikki.:)

  VastaaPoista
 4. Todella kauniin kaulakorun Anna saa! Vielä ihanampi silti on tuo itse tekemäsi riipus, jossa on kivasti särmää. Tykkään kovasti!

  VastaaPoista
 5. Kauniita koruja täällä. Tuo ensimmäinen pitkä kaulakoru on oikein katseenvangitsija. Värit ovat niin kauniit. Itse tekemeäsi riipus on mielettömän upea, ymmärrän kyllä että siitä ei koskaan, milloinkaan halua luopua :D

  VastaaPoista
 6. Tykästyin tuohon ensimmäiseen heti! Tyylikästä. Tuo lapset maailmalla on aika pysäyttävä vaikka omat ovat vielä pitkään kotosalla. :)

  VastaaPoista
 7. Itse tekemäsi riipus on todella suloinen ja idea kaunis. Myös ANNAN KORU on hieno ja luonnoskin hauska :) Tykkäsin kaikista! :D

  VastaaPoista
 8. Tuo riipuskoru vei kyllä huomion täysin. Tosi mahtava. Tykkään myös muista, erityisesti viimeisestä rannekorusta, kiva väriyhdistelmä.

  VastaaPoista
 9. Ou, ou, ou, noita kaulakoruja!! Huippu etenkin tuo Lapset maailmalla

  VastaaPoista
 10. Mitenkähän en ole tätä blogia aiemmin löytänyt;) Vaikka olen etsinytkin :D
  Aiemmistä eräs suosikkini on tuo norsukoru. Ihanat värit ja norsu on niin kaunis:D Punainen majakka on ihana, varmasti löytää tuon kanssa kotiin! Aiemmissä oli myös muutamia kivisuosikkeja. Tämä hopeakorujen ja istutuksien osaaminen on knassa oma taitonsa. Kauniita koruja:D <3 <3 Ja muutenkin halit sinulle.

  VastaaPoista
 11. Kauniita kaikki!
  Ensimmäisessä korussa ihastuttavia kiviä :) Itse tehdystä kivi-istutteista osasesta onnittelut! Kaunis on :)

  VastaaPoista
 12. Tuo itse tekemäsi riipus on aivan jumalaisen kaunis!!! Hatunnosto! Annan helmet ovat hurmaavat. :) Ja majakkakin!

  VastaaPoista
 13. Hieno toi lapset maailmalla,kiva nähdä kurssituotoksia valmiina.On tosi hyvin kiillotettu.Mä tein torstaina samalla kivenistutusmenetelmällä vain kapean sitriinisormuksen ja korvikset ovat vaiheessa.Samoin emalirannekoru oli hieno.

  VastaaPoista
 14. Harmi, että nuo ekat on Annan helmet eikä Monan :-))
  Aivan ihanat <3
  Sykähdyttävä kollaasi, jälleen :)

  VastaaPoista
 15. Kiitos jälleen kaikille kommentteja jättäneille <3.

  VastaaPoista
 16. Tykkään Annan korusta tosi paljon! "Häivytys" on hienosti totetutettu.

  VastaaPoista