Tarkoitukseni on kuvata tänne lähinnä korujani ja muutakin käsillätehtyä.Tervetuloa siis katsomaan ja kommentoimaan!sunnuntai 27. helmikuuta 2011

ÄHH 23.-27., mukana Korukoplan haastekoru

Yrittelin kesyttää lamppulasihelmiäni koruiksi. Rakastan lamppulasihelmien tekemistä, mutta kun on melko harvoin mahdollisuus tehdä niitä, niin tulokset ovat vähän sattumanvaraisia.
Tässä kuitenkin pari kokeilua:

---Vaijeriin pujoteltuina ja siemenhelmiä välissä. Lukko hopeoitu. Kuvassa tulee jotenkin hassusti nuo siemenhelmet kovin erivärisinä esiin. Todellisuudessa eivät erotu noin vahvasti.


---Tässä lamppuhelmet on "silkkiin solmittuina" eli paksumpaa silkkinauhaa rennosti solmittuna  kuution mallisten lasihelmien kanssa . Lukko ja lehticharmi hopeaa.Tähän Swarovskin isoon (30mm) meritähteen ihastuin heti ja se täytyi siis ostaa. Mutta raukka on saanut odottaa pitkään sopivaa korua.
----- Tässä se on nyt vihdoin saanut kaverikseen pikkuruisia MV-riisihelmiä, silkkiin solmittuna. Isoa ja pientä :) .
Sitten tämän päivän koruun, joka on samalla Korukoplan ( http://korukopla.blogspot.com/ ) haastekoru.
Materiaaleista osa piti olla HelmiQ:n   (http://www.helmiq.fi/verkkokauppa/index.php)  tuotteita ja kauppa ystävällisesti antoikin hyvän alennuksen kertaostoon.

Pitkään olen haaveillut siemenhelmikorujen opettelua ja päätinkin nyt kokeilla ko. korussa niitä.
Ei olisi ehkä kannattanut vielä, vaan vasta kurssien jälkeen, joille olen menossa nyt keväällä.
Intoa kyllä oli ja visioita,  mutta toteutus närästää pahasti. Viimeistelystä ei valitettavasti voi puhua tämän korun kohdalla. No, tulee ainakin nuo kurssit tarpeeseen :) .


Tuo korulinkki on kaikilla haastekoruissa sama ja sitten vielä valinnaisesti useasta tuotteesta vähintään 2 muuta. Minulla ovat nuo siemen- ja putkihelmet sekä howliittia pieninä rondelleina.
Käykää ihmeessä katsomassa muidenkin haastekoruja. Kannattaa!!!


Mukavia tällaiset haasteet, suuret kiitokset järjestäjille, jotka viitsivät organisoida!
17 kommenttia:

 1. Siis vitsit! Miusta haastekorusi on upea, olet kyllä nyt aivan liian vaatimaton! Siis aivan mahtavaa keskittyä kahteen väriin, miten vahva ja 'rehellinen' vaikutelma! Oon aivan lääpälläni tuohon designiin <3

  Ja tuo silkkiin solmittu koru on kyllä upeus!

  VastaaPoista
 2. Taas aivan erilainen haastekoru, olen suurinpiirtein jo kaikki kolunnut läpi. Ihanan muhkea ja tykkään tosi paljon noista helmirykelmistä.

  VastaaPoista
 3. Uiuiuiuiiiii... Siis niin upea ettei sanat riitä sitä kertomaan. MAHTAVAA!!! <3

  VastaaPoista
 4. Onpa muhkea :D Katselin noita howliittirondellipäitä ja ajttelin, että aikas mahvat päätyt ja koru ei ole mikään " köyhän miehen " koru :D :D Juu, tiedän että kuvat valehtelevat kokoa ja nuo rondellit eivät niitä suuren suuria olekaan :D.
  Ihana kun teit näin massiivisen korun, jotenkin odotin hopeaa ja herkkyyttä. Sait minut ihan hiljaiseksi ja se on jo paljon :D Mahtava koru!
  PS. Vai ostit sinäkin lintuja :D Mikähän Rapujen linnustusaika tämä oikein on :D

  VastaaPoista
 5. Juu, minullakin olisi noiden siemenhelmien kanssa paljon visioita ja ideoita. Olen yrittänyt toteuttaa niitä, mutten en ole päässyt todellakaan näin upeaan suoritukseen :D Kerrassaan upea, tykkään kovasti noista putkihelmien kierteisyydestä, tiedän ettei sekään mitenkään helppoa ole. Voi WAU

  VastaaPoista
 6. Upea koru!
  En tiedä voiko korusta sanoa muhkea mutta tämä on sanottu positiivisessa mielessä, hienosti toteutettu!

  VastaaPoista
 7. Runsas ja näyttävä :) kaunis.

  VastaaPoista
 8. ihania värejä! Oikein piritävä kattaus. :) Tykkäsin ehkä eniten tuosta sikinsokin" solmitusta. :) kunnioituksella katselen aina noita siemenhelmijuttuja. itse en niitä osaa pätkääkään!

  VastaaPoista
 9. Aivan ihania koruja! Vihreää lamppuhelmirannekorua olen käynyt ihailemassa monta kertaa. Korukoplan haastekoru, meritähtikoru... siis apua nää on kaikki ihania.

  VastaaPoista
 10. Eiiii, noin monta itsetehtyä lamppulasihelmeä yhdessä korussa! Oon kade :)
  Aivan mahtavan upea ja vihreän kaunis tuo ensimmäinen <3 Tykkään myös hurjasti sinisistä kuutioista, reilummalla silkillä <3

  VastaaPoista
 11. Upea! Aivan ihana! Olen sanaton (maltan tuskin odottaa, mitä saat aikaiseksi sen kurssin jälkeen ;).

  VastaaPoista
 12. Voi hyvä ihme! Runsas, omalla tavallaan yksinkertainen ja aivan mahtava koru! Oon niin kade siemenhelmitaitajille :D

  VastaaPoista
 13. Upea Design tuote! sopisi vaikka minkä Boutiquen näyteikkunaan!

  VastaaPoista
 14. Kiitokset kaikille viitseliäille kirjoittelijoille! Ihanan kilttejä olette, kun niin hehkuttelette <3.

  VastaaPoista
 15. Nää on kyllä kaikki kommeita koruja. Jotenki tuo kevää vihree eka rannekoru pisti heti silimään, eikä siitä saanu enää silimiä irti :D

  VastaaPoista
 16. Voi ! toi on niin hieno ! kaunis koru ! :)

  VastaaPoista