Tarkoitukseni on kuvata tänne lähinnä korujani ja muutakin käsillätehtyä.Tervetuloa siis katsomaan ja kommentoimaan!sunnuntai 6. helmikuuta 2011

ÄHH 5. ja 6.

Eilen oli vähän muita puuhia, joten en ennättänyt koruakaan tehdä.
Tänään aamu lähti hitaasti liikkeelle ja vaikka koruideoita olikin, niin ajattelin toteuttaa ne sitten kun saisin moottoreihini vähän vauhtia.
No, mites sitten kävikään.
Pikkuhiljaa pääsin vauhtiin ja sitämukaan hukkasin ideani jonnekin huisin nevadaan. Enkä edes tiedä missä kyseinen paikka on! Tee siinä sitten koruja, kun päässä ei ole ajatuksen ajatusta.

Eilisen ÄHH-korun kuittaan korviksilla, joissa samoja aineksia kuin edellisessä Ronsu-kaulakorussa. Tähän settiin ajattelin vielä tehdä rannerenkaan, mutta nyt en kiusaa teitä sillä.

Tämänpäiväinen koru on tehty isoista variskiitti-ovaaleista ( tykkään tuosta variskiitista hurjasti), ja hopeasta.
Koska korun kivet ovat isoja, 25x17mm, niin halusin "lisämausteidenkin" olevan reilunkokoiset. Eli mukana iso hopeakukka ja hopeinen MaijaMehiläinen .  KUKKA JA MEHILÄINEN, tehän tiedätte....

Kuvausta harjoittelen edelleen.......

5 kommenttia:

 1. Variskiitti onkin minulle ihan uusi tuttavuus! Ihanan muhkea rannekoru!

  VastaaPoista
 2. Upeat on kivet kuvioineen ja hopeaosat sopii mahtavasti seuraksi <3

  VastaaPoista
 3. Mukavan jykevä rannekoru. Minäkään en ole variskiitista kuullutkaan mutta tykkään siitä. Korviksetkin on kauniit.

  VastaaPoista
 4. Uusi tuttavuus myös minulle, näyttää tosi kauniille ja TYKKÄÄN kun rannekoru on noin 'jyhkeä'! Korvikset on suloisen sirot. :)

  VastaaPoista
 5. IIIIIiiiihanat!! Vaikka vihreä ei oo ees lempivärejä, tuossa rannekorussa on niin mainiota menoa ja luonnon muokkaaman vihreän värejä, että kelpais munkin ranteeseen :)

  VastaaPoista